Emma uit 'Thuis': "Ik val op oudere mannen"

Emma uit 'Thuis': "Ik val op oudere mannen"

‘Thuis'-kijkend Vlaanderen heeft Elise Roels zien opgroeien van een puber tot een 20-jarige vrouw. Al zes jaar lang speelt ze het personage Emma, de dochter van dokter Judith Van Santen.

Dat ze in haar puberteit al volop aan het werk was, had zijn voor- en nadelen, zo vertelt ze in Dag Allemaal. “Onlangs besefte ik dat ik eigenlijk nooit de kans heb gekregen om zwaar te puberen. Nu denk ik soms dat ik dat wat meer had moeten doen. Ergens vind ik het spijtig dat ik niet altijd een zorgeloze puber kon zijn, maar tegelijk pluk ik daar nu natuurlijk wel de vruchten van. Ik wist al op jonge leeftijd wat het is om je volwassen te gedragen en vooral ook om met volwassenen om te gaan”, klinkt het.

Bekende kop

Een lief heeft de Mechelse actrice nog niet, maar door haar bekendheid valt ze wel op. Al is dat niet altijd even fijn. “Ik word vaak herkend, ja, en dat is lang niet altijd aangenaam. Zeker niet als die mensen zat zijn. Natuurlijk is het leuk om te weten dat men je tof of aantrekkelijk vindt. Zolang mannen maar niet rond mijn lijf hangen”, vertelt ze.

En als de mannen dan toch rond haar lijf hangen, mogen ze voor Elise liefst wat volwassener zijn. “Ik val eigenlijk meestal niet op jongens van mijn leeftijd, maar op mannen die al wat volwassener zijn. Pas op, het moeten nu ook geen ex-schoolkameraden van mijn papa zijn, hé. Maar op dit moment ben ik niet op zoek naar een lief”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/BiMfpIJAiFn/