Eminem knipt zichzelf van 'legendarische' selfie

Eminem knipt zichzelf van 'legendarische' selfie

Rapper Eminem heeft dit weekend het podium gedeeld met collega-muzikanten Ed Sheeran en 50 Cent. Hij wou dat moment vereeuwigen met een legendarische selfie, zij het niet dat hij er zelf niet opstaat.

Na zijn optreden in het Engelse Twickenham Stadium ging rapper Eminem voor een onvergetelijke selfie samen met popster Ed Sheeran en hiphopper 50 Cent. Hij had net enkele nummers met hen gebracht en het moment was daar om enkele van de bekendste muzikanten van deze tijd samen op de foto te krijgen.

Eigen stijl

Niet onbescheiden postte Slim Shady de foto nadien op zijn Twitter-account, met het bijschrift: "bedankt Ed Sheeran en 50 Cent om je bij mijn collectie van legendarische selfies te voegen". Legendarisch zijn de selfies van Eminem ondertussen inderdaad, al is dat niet in de meest positieve zin.

Thank you @edsheeran and @50cent for joining my collection of legendary selfies #selfie? pic.twitter.com/Zfk7QQIskk

— Marshall Mathers (@Eminem) July 15, 2018

Sinds de Amerikaanse rapper de selfie ontdekte, siert een reeks van bizarre foto's zijn sociale media. Vaak staat Eminem maar half op zijn selfies of zijn de kiekjes precies per ongeluk genomen. Sommigen noemen het een geheel eigen stijl van fotograferen, anderen beweren dat de rapper niet meer helemaal mee is met zijn tijd.