Emily Ratajkowski onder vuur door te onthullende outfits

Emily Ratajkowski onder vuur door te onthullende outfits

Emily Ratajkowski staat erom bekend om haar nagenoeg perfecte lichaam voortdurend in de kijker te zetten op Instagram. Niet onbegrijpelijk, daar ze tot 35.000 euro per post verdient omdat ze reclame maakt voor merken zoals Kérastase of DKNY.

Spottende reacties

Onlangs paradeerde het 28-jarige model op de uitreiking van de Tony Awards ook in een behoorlijk pikante outfit (zie eerste foto hieronder; red.), tot ongenoegen van een aantal bekende gasten. “Oei, ben je de helft van je outfit vergeten?”, begroette Comédienne Tina Fey haar spottend.

Ook Oscarwinnares Regina King stak haar ergernis niet onder stoelen of banken. “Echt mens, trek toch eens wat kleren aan! Dit is een gala, in godsnaam!”, klonk het. En ten slotte reageerde ex-‘Ally McBeal'-ster Jane Krakowski eveneens sarcastisch op haar outfit. “Maar schat toch, ik had je bijna niet herkend met zoveel kleren aan!”.

Perfect lichaam

In Hollywood heeft Ratajkowski dan ook een beruchte reputatie. “Emily Ratajkowski loopt constant halfnaakt te paraderen. Echt, we wéten dat ze een perfect lichaam heeft. Ze hoeft dat niet constant te tonen. Daar worden veel mensen gek van”, lezen we in TV Familie.

AFP / Angela Weiss

https://www.instagram.com/p/ByxSvu4hq0V/