Elke uit 'Blind Getrouwd': "Tijdens onze eerste nacht ben ik braaf gebleven"

Elke uit 'Blind Getrouwd': "Tijdens onze eerste nacht ben ik braaf gebleven"

Nadat Elke en Tim elkaar het jawoord gaven in het gemeentehuis deed Tim nog eens een huwelijksaanzoek tijdens het huwelijksfeest. Een primeur in ‘Blind Getrouwd', en meteen ook extra punten voor Tim. “Een complete verrassing. Het is ook nooit eerder gebeurd in ‘Blind Getrouwd', hé. Ik was overdonderd. Maar het was ook een heel mooi gebaar. Op dat moment kenden we elkaar toch al íets beter dan toen we de eerste keer ‘ja' tegen elkaar zeiden. Het toonde aan dat hij me na die eerste uren echt wel tof vond, en nog eens écht voor me koos”, vertelt Elke in Dag Allemaal.

Ring van vijf euro

Toch hoopt de 37-jarige product assistant uit Zwijndrecht dat Tim (35) niet al zijn spaarcenten in de ring heeft gestoken. “Uiteraard weet ik niet hoeveel hij daarvoor betaald heeft en dat hoef ik ook helemaal niet te weten. Ik hoop alleszins dat hij er niet té veel geld aan heeft uitgegeven, want dat hoefde zeker niet. Het gebaar telt. Dus van mij mocht het gerust ook een ring van vijf euro zijn geweest”, klinkt het.

Vastpakken in slaap

Na het huwelijksfeest was het tijd voor de eerste nacht samen. Elke waarschuwde haar kersverse man meteen dat ze de neiging heeft om mensen vast te pakken in haar slaap. “Ik bleef ooit bij een vriendin slapen, en zij vertelde me ‘s ochtends dat ik haar in mijn slaap stevig had vastgenomen. Dat was compleet onbewust, dus vond ik het maar fair dat ik Tim er even voor verwittigde. Wat zou hij anders denken, als ik hem in het midden van de nacht zou vastgrijpen? Maar mijn waarschuwing bleek niet nodig. Ik ben heel braaf gebleven”, lacht ze.