Elke Clijsters uit 'De Bachelorette' reageert voor het eerst op 'pijnlijk' afscheid van Gertjan

Elke Clijsters uit 'De Bachelorette' reageert voor het eerst op 'pijnlijk' afscheid van Gertjan

Met Django, Ivan en Wouter zijn er nog drie kandidaten om het hart van Elke Clijsters te veroveren. Gertjan kreeg vorige week te horen dat hij moest inpakken, en dat kwam hard binnen bij hem. “Het is voor mij een zware ontgoocheling, maar je moet je hart volgen. Daar moet jij volledig voor gaan. Je verdient dat”, zei hij tegen haar tijdens het afscheidsmoment.

Onzekerheid

Elke maakte in het programma duidelijk dat ze geen toekomst zag met de 29-jarige teamleider uit Duffel. “Ik vind Gertjan een heel mooi persoon, maar niet voor mij. De onzekerheid en hij die zichzelf in zijn hoofd een beetje onder mij plaatst. Dan kan zoiets niet werken. Ik zie mij gewoon niet verder gaan met hem”, klonk het.

Tranen

Op Instagram zei een ‘De Bachelorette'-fan tegen de 36-jarige zus van Kim Clijsters dat het afscheid van Gertjan haar raakte. “Had wel traantjes bij het afscheid van Gertjan. Die was echt verliefd”, schreef ze. Elke maakte duidelijk dat dat jammer genoeg een deel van het spel is. “Mannen teleurstellen en geen roos geven, hoorde er helaas bij”, klinkt het.