Eline De Munck lanceert nu ook eigen kledinglijn

Eline De Munck lanceert nu ook eigen kledinglijn

DEUX is een samenwerking met de Belgische keten ZEB. De collectie biedt kledij aan voor sexy en stijlvolle vrouwen. “Mode voor wanneer je stijl bij je ambitie past” aldus De Munck.

(Lees hieronder verder.)

 

Voir cette publication sur Instagram

 

BREAKING NEWS!! Al maanden werk ik met de waanzinnig ondernemende mensen van @zebfashion aan een prachtige nieuwe fashion baby. En vandaag mag ik het eindelijk met jullie delen. DEUX is business wear for empowered, sexy and above all stylish women. Fashion for when your style matches your ambition. So be fearless, be brave, be DEUX! #HalfMaartInDeWinkels #VandaagAlIn @marieclaire_belgie @zebfashion #Deux #ForFashionLovers #PowerfulWomenFashion

Une publication partagée par elinedemunck (@elinedemunck) le

Op Instagram liet ze weten hoe gelukkig ze is met haar eigen lijn. “Ik ben zo enorm blij met DEUX. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle, sterke outfits die tegelijkertijd zacht en sensueel zijn. Met een klein sexy toetsje dat intrigeert. Als vrouw wil je zowel je sexy kant als je zachte kant tonen. Je bent nooit maar één van de twee. Je bent les DEUX.”

“Bedankt aan de geweldige mensen van Zebfashion voor het vertrouwen om mij echt mijn ding te laten doen” besluit de onderneemster.