Elder Scrolls Online wordt volgende week gereleased

Elder Scrolls Online wordt volgende week gereleased

Elder Scrolls Online (ESO) is een massive multiplayer online role playing game (MMORPG) die World of Warcraft wil doen vergeten. De open bèta is afgerond en was met meer dan vijf miljoen spelers al een groots succes. Volgende week vrijdag kan u het spel kopen en kan u volledig vrij de gigantische spelwereld, Tamriel, verkennen.

De game speelt zich 1000 jaar voor Skyrim af. Als speler kan u de gekende gebieden uit Morrowind, Oblivion en Skyrim verkennen. Beleef dit epische avontuur in je eentje of samen met uw vrienden, guild mates, en duizenden leden van de alliantie. Verken gevaarlijke grotten en kerkers, begin aan avontuurlijke quests in Tamriel en stort u in enorme Player versus Player gevechten, waar alleen de overwinnaars profiteren van de oorlogsbuit.

 

Met een verbeterd Elder Scrolls gevechtssysteem, kan u deelnemen in real-time gevechten waarin u strategisch aanvallen kunt plaatsen en blokkeren. Ontwikkel uw eigen stijl en vaardigheden en bouw je carrière uit zoals u dat wil. Het spel begint zoals elke ES-game begint, in de gevangenis. Na een korte tutorial kan u uw eigen personage creëren. U kiest uw ras, speelstijl en uiterlijk en daarna bent u vrij om de gigantische spelwereld te gaan verkennen.

Met ESO's Megaserver technologie hoeft u niet meer te kiezen voor een server maar in plaats daarvan bent u verbonden met de gehele spelwereld. Het spel plaatst u automatisch met vrienden, guild mates en mensen die u al eerder hebt ontmoet, en andere gelijkgestemde spelers. Met de hulp van al die spelers, moet u de wereld redden van de Daedric Prince Molag Bal en zijn handlanger, de eerste necromancer, The Prince of Worms, Mannimarco.

Het spel is beschikbaar voor PS4, XboxOne en PC vanaf 4 april in Mediamarkt en kost ongeveer €78. Daarmee krijgt u het volledige spel en twee maanden spelplezier. Daarna moet u een maandelijkse abonnementskost betalen om te kunnen blijven genieten van de wondere wereld Tamriel.