Eerste vegan kerstmarkt strijkt neer in Antwerpen

Eerste vegan kerstmarkt strijkt neer in Antwerpen

Binnen enkele weken kunnen we alweer een lekker glaasje Glühwein of een reeks 'jeneverkes' drinken op de kerstmarkt. En voor degenen die bij hun drankje liever geen vleessnack verorberen, is er goed nieuws. In Antwerpen kan je binnenkort namelijk vertoeven op een vegan kerstmarkt. Een primeur in ons land!

Niet iedereen houdt van braadworsten en hamburgers. Maar de meeste mensen genieten wel graag van de wintersfeer op een gezellige kerstmarkt. En daar weet 'Meatpack' in Antwerpen raad mee. Wie een bezoekje brengt aan deze vegan kerstmarkt, kan bij een veertigtal kraampjes veganistische snacks, zoals pannenkoeken en 'nicecream', kopen.

Vegan kerstcadeautje

Bij de kerststandjes zullen ook diervriendelijke producten verkocht worden, waaronder kleding en geschenkjes. Of je nu kiest voor de 'vegan lifestyle', gewoon graag eens 'plantbased' zou eten of nog een kerstcadeautje zoekt voor een veganistische vriend of vriendin, je moet zeker hier eens een kijkje nemen. 'Meatpack' vindt plaats op 9 december van 11 uur tot 20 uur in de Samberstraat in Antwerpen.