Eerste trailer voor de nieuwe Star Wars verschijnt vrijdag

Eerste trailer voor de nieuwe Star Wars verschijnt vrijdag

Vrijdag wordt de eerste trailer voor de zevende Star Warsfilm getoond in een aantal Amerikaanse bioscopen. Dat bevestigde regisseur J.J. Abrams via de Twitteraccount van zijn productiehuis Bad Robot.

— Bad Robot (@bad_robot) 24 Novembre 2014

 "Een kleine blik op ons werk, deze vrijdag in een beperkt aantal bioscopen. Hopelijk geniet je ervan en een vrolijke Thanksgiving!", tweette J.J. Abrams gisteren. Hij voegde er nog aan toe dat de trailer 88 seconden, of net geen anderhalve minuut, zal duren.

De officiële twitteraccount van Star Wars bracht nadien een lijst met een dertigtal bioscopen in de Verenigde Staten waar de trailer vrijdag getoond wordt. Eerder deze maand maakte Disney, dat in 2012 Lucasfilm, het productiehuis van Star Wars overnam, dat de film Star Wars Episode VII: The Force Awakens zal heten. De film zou volledig opgenomen zijn en zit nu in de productiefase. Op 18 december 2015 wordt de nieuwste Star Wars in de cinemazalen verwacht. 

An early tease of Star Wars: #TheForceAwakens can be seen theaters this Friday. Check out the full list of locations: http://t.co/rlEi1u6Zvd — Star Wars (@starwars) 24 Novembre 2014