Eerste match Eden Hazard bij Real Madrid op groot scherm aan het Atomium te volgen

Eerste match Eden Hazard bij Real Madrid op groot scherm aan het Atomium te volgen

De Madrilenen starten om 17.00 uur aan de competitie met een uitwedstrijd op het veld van Celta De Vigo. Rode Duivel Eden Hazard wordt aan de aftrap verwacht om het verschil te maken in het shirt van Real.

Sportzender Eleven Sports maakt van de gelegenheid gebruik om de wedstrijd op groot scherm uit te zenden. In de schaduw van het Atomium staan er naast de live-uitzending ook heel wat randactiviteiten gepland. De aftrap wordt om 17.00 uur gegeven.

Nummer 7

Voor Eden Hazard wordt de wedstrijd het grote debuut in het shirt van Real. Met het magische nummer 7 op zijn rug, ook al gedragen door Cristiano Ronaldo, zijn de verwachtingen hoog.

De oudste van de broers Hazard ruilde begin juli, na meerdere jaren van wederzijds geflirt, Chelsea voor de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad. Hij ondertekende bij Real een contract voor vijf seizoenen, tot 30 juni 2024, voor naar verluidt een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 140 à 145 miljoen euro. Hij werd zo de duurste Belg ooit.

Blessure

"Uit de testen die werden uitgevoerd na de training van vandaag blijkt dat Eden Hazard een spierblessure heeft opgelopen in het voorste deel van zijn rechterdij. Zijn herstel wordt op de voet gevolgd", stond gisteren te lezen op de webiste van Real Madrid.

De blessure van de nieuwe superster van De Koninklijke komt op een slecht moment. Na een wisselvallige voorbereiding is Hazard nog niet op topniveau.