Eerste kampvuur Temptation Island maakt eerste slachtoffers

Eerste kampvuur Temptation Island maakt eerste slachtoffers

Stresskip Merijn krijgt als eerste beelden te zien van zijn Lisa. De opluchting is groot wanneer de programmamakers hem onschuldige fragmenten voorschotelen. Ook Lisa is tevreden. Ze ziet hoe haar Merijn de verleidsters op het mannenresort van zich afduwt.

‘King Kong' Alex beweert in het fragment van Niels dat hij Rosanna wel mee op date wil nemen. Het etentje zou enkel doorgaan wanneer ze weer vrijgezel is, maar dat werd mooi weggeknipt. Niels keert woedend terug naar het resort. Op haar beurt ziet Rosanna beelden van haar Niels. Ze staat stevig in haar schoenen, want het doet haar niets dat haar vriend met verleidster Bo plezier maakt.

Herbert ziet dat verleiders Dylan en Levi zijn vriendin Jolien niet kunnen afsnoepen. Hij is dan ook heel tevreden. Wie minder tevreden is, dat is Jolien. Ze hoort hoe haar Herbert zegt dat hij een klik heeft met verleidster Saartje. Jolien vreest dat ze hem zal kwijt raken, maar ze hoeft helemaal niet te panikeren. Saartje speelt alleen maar met de gevoelens van Herbert en daar loopt hij mooi in.

Slechte afloop

Het loopt minder goed af voor Jefferson en Lize. Hij is bang dat verleider Ken zijn Lize zou kunnen inpalmen. Na het kampvuur zocht ze troost bij de verleider omdat haar ‘Jeffie' te ver is gegaan met verleidster Parastoo. Zij klemde haar benen rond hem en liet hem niet gaan. Jefferson keert als vrijgezel terug naar het mannenresort.