Eerste Europees sekspoppenbordeel opent deuren

Eerste Europees sekspoppenbordeel opent deuren

In een oud appartementsgebouw in het centrum van Barcelona kunnen klanten van Lumidolls voor tachtig euro per uur aan de slag met de poppen. Ze zijn gemaakt van de kunststof thermoplast en elastomeer, dat rubberachtige eigenschappen heeft.

De poppen hebben holtes op de drie gebruikelijke plekken met een diepte van zeventien centimeter. Omdat ze zo flexibel zijn, kunnen ze in bijna elke positie gezet worden. In Japan en China zijn de siliconenvrouwen populair, want vooral getrouwde zakenmannen die lang van huis zijn gebruiken hen.

De klanten hebben de keuze uit een assortiment van vier sekspoppen die elk zo'n veertig kilogram wegen: de Europese blondine Katy, de Aziatische Lili, de Noord-Afrikaanse Leiza en Aki, een blauwharige Japanse met anime-uiterlijk.

Elke sekspop wordt na gebruik grondig gedesinfecteerd. Toch raadt het bordeel het cliënteel aan om een condoom te dragen en glijmiddel te gebruiken. Eigen kleren meebrengen voor de pop is toegelaten. Ook koppels zijn volgens de website welkom in het bordeel.