Eerste competitiematch van Eden Hazard bij Real Madrid op groot scherm aan Atomium

Eerste competitiematch van Eden Hazard bij Real Madrid op groot scherm aan Atomium

Sportzender Eleven Sports zendt morgen de eerste competitiewedstrijd van Eden Hazard bij Real Madrid live uit op groot scherm aan de voet van het Atomium. De voetbalfans kunnen er de wedstrijd tegen Celta De Vigo gratis bijwonen. De Madrilenen starten om 17.00 uur aan de competitie met een uitwedstrijd op het veld van Celta De Vigo. Rode Duivel - en duurste Belg ooit - Eden Hazard wordt aan de aftrap verwacht om het verschil te maken in het shirt van Real.

Sportzender Eleven Sports maakt van de gelegenheid gebruik om de wedstrijd in de schaduw van het Atomium op groot scherm uit te zenden. De aftrap wordt om 17.00 uur gegeven en naast de live uitzending van de wedstrijd zijn er ook nog enkele randactiviteiten.

Voor Eden Hazard wordt de wedstrijd het grote debuut in het shirt van Real. Met het magische nummer 7 op zijn rug, dat voordien ook al gedragen werd door Cristiano Ronaldo, zijn de verwachtingen hoog.

De oudste van de broers Hazard ruilde begin juli, na meerdere jaren van wederzijds geflirt, Chelsea voor de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad. Hij ondertekende bij Real een contract voor vijf seizoenen, tot 30 juni 2024, voor naar verluidt een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 140 à 145 miljoen euro.

bron: Belga