Eenzame jongen zonder vriendjes krijgt Facebookpagina met maar liefst 13.000 vrienden

Eenzame jongen zonder vriendjes krijgt Facebookpagina met maar liefst 13.000 vrienden

Een jongen in Michigan vertelde zijn moeder dat hij geen verjaardagsfeestje wilde omdat hij geen vriendjes had om uit te nodigen. Toen zijn moeder dat hartverscheurende nieuws te horen kreeg, besloot ze om een Facebook-pagina aan te maken. Ondertussen hebben al meer dan 13.000 mensen de 11-jarige Collin een gelukkige verjaardag gewenst.

Collin houdt ervan om dingen te filmen en wil later komiek worden.

 

Jennifer, de moeder van Collin, hoopte dat er ongeveer een vijftigtal mensen iets op de Facebookpagina zouden schrijven. Voornamelijk vrienden en familieleden. De verbazing van Jennifer was dan ook groot toen ze zag dat er niet minder dan 13.000 mensen een teken van liefde en steun voor Collin gaven op de pagina. Mensen van over de hele wereld sympathiseerden met de situatie waarin de moeder en het kind zaten.

Jennifer en het zusje van Collin, Ella

Collin werd vorig jaar gediagnoseerd met een syndroom gelijkend op autisme en het syndroom van Asperger. Daarom is het voor Collin moeilijk om vrienden te maken. Jennifer schreef op de Happy Birthday Collin pagina dat haar zoon geen vrienden heeft en dat hij altijd alleen zijn lunch moet eten in school. "We waren aan het praten over zijn verjaardag die er binnenkort aankomt. Ik merkte dat hij al regelmatig had gezegd dat hij geen verjaardagsfeestje wilde, dus ik vroeg hem waarom hij dat niet wilde. Hij antwoordde: "Mama, wie zou ik moeten uitnodigen? Ik heb helemaal geen vrienden.", vertelt Jennifer aan WoodTV.

Ze besloot dus om haar zoon te laten zien dat hij wel vrienden had, al had ze niet verwacht dat het er zoveel zouden zijn. Collin weet helemaal niets af van de Facebookpagina. Jennifer houdt het bewust geheim tot zijn verjaardag op 9 maart. Ze heeft beloofd dat ze de reactie van haar zoon zou filmen en op de pagina zetten.