Een op de elf werknemers heeft seks op het werk

Een op de elf werknemers heeft seks op het werk

Is het je al eens opgevallen dat collega's raar doen en voor een bepaalde periode niet te vinden zijn? De onderzoekers van Yellow Octopus hebben 1.000 mensen gevraagd naar hun gedrag op het werk. Ze ontdekten dat sommige stoeipoezen seks hebben op de werkvloer en dat het vaker gebeurt dan verwacht.

Van de ondervraagde mensen bleek dat 11% seks had op kantoor met een medewerker, en 4% had het gedaan op het werk met iemand die ze binnengesmokkeld hadden. De meerderheid deed het na de kantooruren, maar ongeveer een derde slaagde erin om tijdens de werkuren te rampetampen. Wat eigenlijk wil zeggen dat ze betaald worden voor hun minnespel.

Orale seks

Je zou denken dat de meeste mensen kiezen voor orale seks, omdat je minder kleren moet uittrekken en je kan gemakkelijker toneel spelen als iemand je betrapt. Maar neen, de meesten gaan voor het volledige pakket.

Masturberen op het werk

Psychologen hadden eerder al aangegeven dat masturberen op het werk helpt tegen stress. In dit onderzoek werd vastgesteld dat 5% van de onderzochte vrouwen dit doen, terwijl 13% van de mannen een masturbatiepauze neemt. De meesten bevredigden zichzelf op het werk als ze porno keken.

Busted

Natuurlijk bestaat de kans altijd dat iemand het ontdekt. Zo'n 14% van de ondervraagden gaven toe dat ze al gepakt waren in volle actie. Ofwel moet je goed toneel kunnen spelen of een goed excuus hebben om te verantwoorden waarom je zo lang bent weggeweest.