Eedaflegging Trump - First Couple danst op "My Way" van Frank Sinatra

Eedaflegging Trump - First Couple danst op "My Way" van Frank Sinatra

Donald Trump en zijn vrouw Melania hebben vrijdagavond voor het eerst als First Couple gedanst, op "My Way" van Frank Sinatra tijdens het Liberty Ball, een van de zeven inaugurele bals in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC. Donald en Melania Trump werden tijdens hun eerste presidentiële dans vervoegd door de nieuwe vicepresident Mike Pence en zijn vrouw Karen. Op beelden die verspreid werden door de media, is te zien hoe Trump op een eerder stijve manier zijn eerste dans als president afwerkte.

Melania droeg op het bal een witte jurk die ze samen met de Franse couturier Pierre Hervé ontwierp. De nieuwe president liet voor de gelegenheid zijn rode das in de kast en droeg een zwart pak met een wit hemd en een zwart strikje. Melania viel bovendien al op met haar kledingkeuze tijdens de eedadflegging van haar echtgenoot. Ze droeg een blauw mantelpakje van de Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren, dat deed denken aan de outfit van Jackie Kennedy op de eedaflegging van dier echtgenoot John F. Kennedy in 1961.

De Trumps wonen vrijdagavond drie van de zeven inaugurele bals bij vooraleer ze hun eerste nacht doorbrengen in de presidentiële ambtswoning.

bron: Belga