Eden Hazard staakt training na trap op voet, "niets ernstigs"

Eden Hazard staakt training na trap op voet, "niets ernstigs"

Eden Hazard heeft de training van de Rode Duivels van vanavond in Le Haillan na zo'n 50 minuten moeten staken. Dat heeft bondscoach Marc Wilmots na afloop bevestigd. De kapitein van de Duivels had tijdens de (voor het grootste gedeelte gesloten) oefensessie een trap op de voet gekregen, maar "ernstig is het niet", aldus Wilmots. "Vandaag hebben we onder meer twee keer een kwartier elf tegen elf gespeeld. Alle spelers waren fit, maar Eden kreeg een trap op de voet en hield het na 50 minuten voor bekeken. Hij had gewoon een trap gekregen, erg was het zeker niet. Hij stopte eerder uit voorzorg", aldus de bondscoach.

Voorts verklaarde Wilmots dat al zijn spelers fit zijn, ook Thomas Vermaelen. "Thomas heeft de voorbije trainingen goed verteerd en is helemaal klaar voor de strijd. Hij heeft geen problemen meer en is goed bezig", klonk het.

De sessie van vrijdag werd overigens naar 's avonds verplaatst omdat Wilmots zijn spelers wat rust wilde gunnen. "Enkelen hebben de gewoonte om vrij laat te gaan slapen en door later te trainen konden ze wat meer rusten. Morgen train ik opnieuw om 11u, omdat mijn spelers dat zelf gevraagd hebben. Daarna willen ze immers enkele EK-matchen op televisie zien", klonk het.

bron: Belga