Ed Sheeran verwijdert Twitter na rol in 'Game of Thrones'

Ed Sheeran heeft zijn Twitteraccount verwijderd, zonder enige uitleg te geven aan zijn fans. Dit deed hij nadat hij in een aflevering van 'Game of Thrones' verscheen.
door
amrdip.singh
Leestijd 1 min.

Dit weekend is de eerste aflevering van het zevende seizoen van de populaire televisieserie 'Game of Thrones' in première gegaan en daar had de singer-songwriter een gastrol in. Zijn prestatie leverde zowel positieve als kritische reacties op.

Niet veel later was de Brit niet meer op Twitter te vinden. Volgens Billboard zou hij genoeg hebben van de negativiteit op het sociale medium en heeft hij daarom zijn account verwijderd. Ed Sheeran zelf heeft nog geen verklaring gegeven, maar vertelde eerder dit jaar al dat negatieve commentaar op Twitter zijn dag kan verpesten.

The Simpsons

Op Instagram blijft de Britse zanger gelukkig wel actief. Naast een foto uit Peru, postte hij dat hij binnenkort een rol in 'The Simpsons' zal vertolken. Zijn personage Brendan zal het liefje van Lisa Simpson spelen in de muzikale aflevering 'Haw-Haw Land', een parodie op de oscar-winnende film 'La La Land'.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on