Ecofix Pro: een energetisch aanbod voor ondernemers

Ecofix Pro: een energetisch aanbod voor ondernemers

Als ondernemer steek je elke dag veel energie in je zaak. Energieproducent Luminus wil ondernemingen het graag makkelijker maken. Daarom lanceren ze nu een actie rond hun energiepakket Ecofix Pro. Kleine ondernemingen die voor 31 oktober omschakelen naar Ecofix Pro krijgen 1000 kWh groene elektriciteit gratis. Daarnaast krijg je bij Luminus tal van professionele voordelen.

Ondernemers genieten  bij Luminus van de befaamde 5-sterrenservice, een cijfer dat de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) toekende. Zo staat er elke werkdag een team specialisten van het Business Solution Center klaar om je verder te helpen met een persoonlijke aanpak. Als je geen tijd hebt om te bellen, kan je je vraag online stellen en Luminus contacteert je dan hoe en wanneer je dat wenst.

Naast het Business Solution Center heb je 24/7 toegang tot de beveiligde online klantenzone. Daar beheer je zelf jouw professionele gegevens, facturen en contracten. Je kan er ook je energieverbruik opvolgen. Bovendien kan je met de €-Monitor je voorschot afstemmen op het effectieve verbruik.

Handig is ook dat je bij Luminus zelf kiest of je betaalt via domiciliëring of via overschrijving. Bij domiciliëring kies je zelf wanneer het voorschotbedrag van de rekening gaat en of je je ook domicilieert voor de jaarrrekening of enkel voor de voorschotten. Als je de jaarrekening via domiciliëring betaalt, kan je een maximumbedrag instellen. Als de rekening groter is dan het maximumbedrag, krijg je een normale overschrijving zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Als je verkiest om via overschrijving te betalen, dan krijg je een factuur toegestuurd. Als die factuur bijna vervalt, zal Luminus je eraan herinneren met een telefoontje. Op die manier vermijd je onnodige kosten. Daarbovenop houdt Luminus je ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via de e-nieuwsbrief. Daarin vind je ook gratis energieadvies, 100% op maat van ondernemers.

Ondernemers die voor 31 oktober overschakelen op de groene energie van Ecofix Pro krijgen bovenop al deze voordelen 1000 kWh gratis elektriciteit. Het ideale moment dus om over te schakelen naar groene stroom.