Dronken pony moet uit Engelse bar gezet worden

Dronken pony moet uit Engelse bar gezet worden

Toegegeven, zaterdagochtend is ook niet mijn klassevolste moment van de week. Maar ik zit heel de week lang de nagels van mijn vingers te typen. Mijn bloed, zweet en tranen geef ik met plezier voor jou, onze immer trouwe en dankbare lezer. Als ik dan eens wat stoom wil afblazen en waggelend, met driedubbel zicht, het café wordt uitgezwierd, dan is dat mijn goed recht. Laat me doen, ok?

Ik heb het gevoel dat ik aan het afwijken ben, maar wat ik eigenlijk wou zeggen is dat ik de pony uit Gravesend begrijp. Het dier brak in in de pub The Ascot Arms en deed dat blijkbaar niet voor de eerste keer. Tijdens zijn verblijf daar vond hij de weg naar het bier en nam hij een aantal pinten tot zich.

Mihaly Herczeg, de eigenaar van het café, was niet geheel verrast om het paard in zijn etablissement aan te treffen. "Mocha woont in de tuin, maar hij slaagde er al meerdere keren in om langs de achterdeur binnen te glippen", aldus de cafébaas. De pony moest naar buiten gelokt worden met chips, wortelen en stukjes gebakken varkensvlees. Een tocht die naar het schijnt traag en wankel verliep, vooral omdat Mocha met iedereen een gesprek wou aanknopen.

Foto Twitter / @teamdb