Drone maakt bloederige bedoening van optreden Enrique Iglesias

De Spaanse zanger Enrique Iglesias, bekend van zijn liedje Hero, raakte zaterdag gewond door een drone tijdens een optreden. Tijdens het optreden in Tijuana, Mexico zag Iglesias de drone vliegen en greep er naar, maar geraakte bijna direct gewond door een van de rotoren van het toestel.

"Tijdens de shows worden drones gebruikt om beelden te maken van het publiek," laat een medewerker van de zanger weten. "Tijdens sommige optredens neemt Enrique er dan een uit de lucht om het publiek te laten zien hoe het er vanuit zijn standpunt uitziet. Blijkbaar ging er daar iets mis en verwondde hij zich."

En of er iets mis ging. Iglesias wist dat boven alles de show moet doorgaan en dus wikkelde hij zijn hand in een doek en speelde hij nog een half uur verder. Wel pas nadat hij met het bloed een rood hart op zijn witte t-shirt tekende.

Na het optreden werd Iglesias meteen naar het vliegtuig gebracht waar een ambulance klaarstond voor de eerste zorg. Daarna vloog hij direct naar Los Angeles voor een specialist.

Of de rest van zijn tour: