Drie vegan verwentips om je voor te bereiden op de werkweek

Veganisten zwaaien steeds vaker de plak in de lifestylewereld. Dit zijn de nieuwste vegan hebbedingen voor in je keuken, in je badkamer en in je kleerkast.
door
Mare
Leestijd 1 min.

The place to V

Dit is weliswaar geen hebbeding, maar in deze online veganwinkel kan je wel een heleboel hebbedingen scoren. Zo kan je er terecht voor vegan kleding, accessoires, cosmetica én kruiden van over de hele wereld. De concept store richt zich niet enkel op vrouwen: ook mannen en tieners komen hier aan hun trekken.

Let it glow

Nu de herfst eraan komt, halen we alles uit de kast om die zomerse gloed zo lang mogelijk vast te houden. Ons geheime wapen? De K-GLO-sheetmaskers. Ze zijn gemaakt op basis van kokosnootsap en honderd procent vegan. De maskers zijn beschikbaar in vijf varianten, met elk hun eigen specialiteit.

K-GLO Hydrating Coconut Bio-Cellulose Face Mask, 5 euro

Vandaag vegan!

Wie één dag per week veganistisch eet, bespaart 4.200 liter water, 30 vierkante meter bosgrond en 20 kilo graan. Weet je niet waar te beginnen? Dan kan ‘Vandaag vegan!' een hulp zijn. In dit vegan kookboek leggen koks Miki Duerinck en Kristin Leybaert je stap voor stap uit hoe je bekende gerechten een vegan twist geeft.

‘Vandaag vegan!' verschijnt op 28 september bij Manteau.