Drie stappen om je benen lenteklaar te krijgen

Drie stappen om je benen lenteklaar te krijgen

Hoe krijg je je benen klaar voor de lente? Met deze verschillende stappen zal je stralen als nooit te voren.

Stap 1: Glad en zacht

Met een goeie scrub kan je je winterbenen onder handen nemen en ben je klaar voor de lente. Een scrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je benen heel zacht aanvoelen. Breng de scrub onder de douche aan met je hand of met een spons en scrub met cirkelvormige bewegingen. Spoel best eerst af met lauw water en dan met koud. Door te scrubben kan je ook ingegroeide haartjes voorkomen. Gebruik na het scrubben altijd een hydraterende crème.

Deze producten helpen je:

 

Body Talasso scrub van Collistar

 

Body excellence van Chanel

Scrub Oriental Nights van Evoka

Stap 2: Strak en sportief

Je benen zijn gemakkelijk in vorm te krijgen met een cardiotraining –fietsen of joggen- met verstevigende oefeningen. Vergeet ook niet om te stretchen. Nu de zomer er aan komt, kan je ook je billen aanpakken. Sporten en gezond eten doen wonderen voor cellulitis, een goeie anti-cellulitiscrème kan ook helpen natuurlijk. Een anticellulitiscrème vraagt wel toewijding: elke avond de dijen en bovenbenen insmeren. Hier zijn enkele hulpmiddeltjes:

Cellulinov van Sisley

Dior Svelte Body Desire

Body Scuptur Biotherm 

Stap 3: Glanzend bruin

Nieuwe zelfbruiners geven je echte mooi getinte huid. Dankzij hun verrijkte formule is het gedaan met worteloranje benen. Gelijkmatig aanbrengen en niet overdrijven met de hoeveelheid crème. Sommige crèmes hebben even tijd nodig om in te werken.

Self Tan Beauty ‘A week in Ibiza van Lancaster

Delicious self-tanning crème van Clarins

Magic Drops Face van Collistar