Drie onmisbare Star Wars-apps

Drie onmisbare Star Wars-apps

Afgelopen zomer kwam Disney met de officiële Star Wars-app op de proppen, die de echte fans van de sciencefictionfranchise waarschijnlijk al lang op hun smartphone of tablet gedownload hebben. Naast de laatste Star Wars-nieuwtjes en een heleboel al dan niet interessante weetjes heeft de app een virtueel lightsaber in de aanbieding. Je kan ook selfies trekken met je favoriete personages en decors.

Beschikbaar voor Android en iOS, gratis

Angry Birds Star Wars II

De hype rond Angry Birds mag dan al een tijdje overgewaaid zijn, de Star Wars-versies zijn nog altijd meer dan de moeite waard. Ontwikkelaar Rovio maakte er zelfs twee, waarvan de tweede onze voorkeur geniet. De vogelslingerende succesformule is ongewijzigd gebleven, alleen speelt het spel zich af in het Star Wars-universum, met een paar leuke accenten die de liefhebbers zeker zullen bekoren.

Beschikbaar voor Android / iOS / Windows Phone, gratis

Star Wars Scene Maker

Wie zichzelf de nieuwe George Lucas waant of vroeger als kind graag met de poppenkast speelde, moet de Star Wars Scene Maker-app eens een kans geven. Hij biedt je de mogelijkheid om zelf scènes te creëren met je favoriete personages en muziek, waarna je zelf de dialogen kan inspreken. Tegen betaling kan je deze virtuele poppenkast indien je de smaak te pakken hebt nog verder uitbreiden.

Beschikbaar voor iOS, gratis