Drew Barrymore toont donkere kant van 'gelukkige' Hollywoodleven

Drew Barrymore toont donkere kant van 'gelukkige' Hollywoodleven

In een emotionele Instagrampost legt de 43-jarige actrice van onder meer ‘Bad Girls' en ‘50 First Dates' uit dat haar leven niet altijd rozengeur en maneschijn is, hoewel veel mensen daar wel van uitgaan omdat Hollywood veelal de mooie momenten van het leven belicht.

Huilen als hulpmiddel

Ze toont daarbij twee foto's. Eentje waarop ze mooi opgemaakt is en er gelukkig uitziet, en eentje waarop ze in tranen uitbarst. “Op sommige dagen voel ik me echt goed”, verwijzend naar de eerste foto. “Ik kan er dan mooi uitzien na twee uur werken aan mijn haar en make-up. En professionele fotografie en belichting helpt dan ook".

"Maar wat ik niet kan verbergen, is dat ik het soms moeilijk heb en dan zie ik er niet zo goed uit”, doelend op de tweede foto. “Ik besef dat ik geluk heb en dat mijn problemen oplosbaar zijn. Daarvoor ben ik enorm dankbaar. Maar soms neemt het leven een vreemde wending en voel je je rotslecht. Dan huilen we en schrapen we al onze moed bij elkaar om er weer bovenop te komen, stap voor stap”, klinkt het.

Enorme inspiratie

Haar oprechte uiteenzetting kon op heel wat bijval rekenen van haar volgers. “Bedankt om je menselijkheid te tonen. Je bent altijd een enorme inspiratie geweest voor mij. Je straalt zo veel positiviteit uit. Je bent zo liefdevol”, klinkt het onder meer.

De voormalige kindster, die bekend werd door haar rol als de 7-jarige Gertie in ‘E.T. the Extra-Terrestrial', ging door een hel toen ze twee jaar geleden scheidde van haar derde man, de acteur Will Kopelman, waarmee ze twee dochtertjes heeft, Frankie en Olive. “Die scheiding was mijn grootste nachtmerrie. Ik wilde mijn kinderen laten opgroeien op een ultraklassieke manier. Maar het mocht niet baten”, vertelde ze destijds in de ‘Ellen DeGeneres Show'.

Hieronder de bewuste foto's op Instagram. Klik op het pijltje naar rechts om de tweede foto te zien.

https://www.instagram.com/p/BrneWdoHh54/