Dochter van Barack Obama onder vuur na alcohol te drinken

Dochter van Barack Obama onder vuur na alcohol te drinken

"Malia Obama is een privépersoon en dient met rust gelaten te worden. Geen enkel deel van haar leven zou als clickbait mogen dienen", laat Chelsea via Twitter weten. Jenna retweette de post en voegde eraan toe: "Ik twijfelde of ik iets moest zeggen, omdat het zo'n nietszeggend artikel was, maar ik ben het volledig met Chelsea Clinton eens. Klik alsjeblieft niet op dit soort verhalen en geef Malia privacy."

 

Malia Obama is a private citizen. No part of her life should be anyone's clickbait.

— Chelsea Clinton (@ChelseaClinton) February 19, 2019

Miami

Malia Obama, de oudste dochter van de Obama's, werd afgelopen weekend met een paar vriendinnen, een fles wijn en een mojito, gespot aan het zwembad van een luxe hotel in Miami. Ze wordt pas in juli 21 en zou officieel dus de wet hebben overtreden.

In november 2017 kwamen Chelsea Clinton en Ivanka Trump ook al eens voor de voormalige presidentsdochter op, toen er een filmpje opdook waarin te zien was hoe ze een sigaret opstak. Malia studeert aan Harvard en zou volgens de roddelpers een 'wild leven' leiden.

Steun op Twitter

In dezelfde maand kwam het nieuws naar buiten dat ze een relatie had met medestudent Rory Farquharson. Of de twee nog samen zijn, is niet bekend. Twitteraars juichen de steun die Malia van Chelsea en Jenna krijgt toe.

All of Twitter coming together to defend Malia Obama pic.twitter.com/9wgS2WHvj3

— philip lewis (@Phil_Lewis_) February 19, 2019

I saw Malia Obama drinking rose & hating trump so now I'm drinking rose & hating trump pic.twitter.com/AsFB2u9lhp

— some broad (@somebroadsays) February 19, 2019