Dit zijn de meest intelligente sterrenbeelden

Dit zijn de meest intelligente sterrenbeelden

Slim zijn heeft niet noodzakelijk met wetenschap, wiskunde of computerkennis te maken. Je kan ook intelligent zijn op het vlak van sociale omgang of handigheid.

Hoe intelligent je bent, hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld erfelijkheid, omgeving en zelfdiscipline. Maar volgens onderzoek horen bij ieder sterrenbeeld ook bepaalde karakteristieke eigenschappen die overeenstemmen met de capaciteit van je hersenen. De Nederlandse website Zolistig heeft een top drie samengesteld van de meest intelligente sterrenbeelden. 

Tweelingen

Tweelingen zijn erg nieuwsgierig. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, maar zijn ze even snel weer beu. Een Tweeling is creatief en praat erg graag, wat niet storend is want hij heeft steeds iets te vertellen. Ze uiten graag hun mening over zaken, die ze kunnen staven met goed onderbouwde argumenten.

Schorpioen

Een schorpioen volgt voornamelijk zijn intuïtie, die hem zelden in de steek laat. Dit sterrenbeeld heeft heel wat mensenkennis en weet als de beste hoe het dingen gedaan kan krijgen. Schorpioenen beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen en geven nooit op. Wanneer ze falen in hun carrière of privéleven, zullen ze dit niet laten merken. Schorpioenen leven erg intens, maar passen zich snel aan en kunnen het verleden makkelijk achter zich laten.

Boogschutter

Boogschutters hebben een no-nonsense mentaliteit en maken de zaken nooit moeilijker dan ze zijn. Ze houden niet van gedoe en zijn recht voor de raap. Boogschutters zijn echte avonturiers, die nieuwe kansen met beide handen grijpen. Het zijn vrolijke, open en sociale wezens die erg empathisch ingesteld zijn. Ze zijn erg vrolijk en bekijken het leven door een roze bril.

 

Foto's Pixabay