Dit zijn de meest gegoogelde beautyvragen

Dit zijn de meest gegoogelde beautyvragen

Hoe maak ik een vissengraatvlecht?

De vissengraatvlecht kent veel varianten, maar is toch ietsje moelijker dan dat op het eerste zicht lijkt. Je verdeelt je haar in twee delen, neemt vervolgens een dunne streng haar van het rechterdeel en voegt dit bij het linkerdeel. Vervolgens pak je van het linkerdeel weer een streng haar en voeg je dat bij het rechterdeel. Zo ga je door tot je geen haar meer overhebt.

Wat is een balayage?

Dit is ongetwijfeld de trend van het moment op vlak van haarkleuringen. Deze highlight-techniek betekent in het Frans 'vegen' en dat is precies wat het is: de kapper in kwestie zet voorzichtige vegen in de gehele lengte van het haar voor een natuurlijk effect. Het is iets zachter dan de ombre en een stuk origineler dan de highlights en lowlights, die sneller uitgroeien.

Hoe breng ik concealer aan?

De concealer is de beste vriend van iedereen die gezegend is met vlekken, wallen of andere oneffenheden op het gezicht. Jammer genoeg gebruikt 70% van de bevolking het product verkeerd. Zo is het belangrijk om je gezicht eerst goed te verzorgen met een dagcrème en een primer. Pas daarna mag je aan de slag gaan met een concealer waarover je eventueel nog een foundation kan leggen.