Dit zijn de interieurtrends van 2018

Is je huis geïsoleerd, het dak waterdicht en liggen de vloeren waterpas? Dan is het tijd voor het leuke deel: de inrichting van de woning. Pinterest zet de belangrijkste interieurtrends voor 2018 op een rij.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Relax in je resort

Baseer de inrichting van je badkamer op een spa. Dan haal je gegarandeerd vakantievibes in huis.

Pinterest / The Merrythought

Magie van metallics

De afgelopen seizoenen zien we steeds vaker metallics in huis, en daar komt ook volgend jaar geen verandering in. Kies voor wat koper, brons, zilver of goud voor een stoere toets.

Pinterest / aquahaus blog

Hallo, terrazzo!

De afgelopen maanden was het al marmer wat de klok slaat, maar nu komt er alweer een nieuwe interieurtrend voorbij gewaaid. In 2017 maakt de gespikkelde natuursteen terrazzo officieel zijn comeback.

Pinterest / Fall For DIY

Kijk eens naar boven

De accentmuur was een tijdje een heuse hype, maar deze trend moet plaats ruimen voor het opvallend plafond. Kies voor verf in een knalkleur of geometrisch behang.

Pinterest / The Creativity Exchange

Statement deuren

Een kleurrijke deur of een hartelijke boodschap op een zacht matje is de ideale manier om gasten in je huis te verwelkomen.

Pinterest / Camille Styles

Planten met patronen

De tijd dat we één eenzame cactus in huis hadden staan, is voorbij. Wat groen in je interieur doet wonderen voor je humeur, zeker als het gaat over planten met vrolijke patronen.

Pinterest / thejungalow.com

Creatief met kaders

Heb je nog ergens een kale muur? Dan is het de hoogste tijd om die te bedekken met gigantische posters, kunstwerken of indrukwekkende foto's.

Pinterest / sfgirlbybay / victoria smith

Salie aan de muur

De nieuwe it-kleur om je muren mee te bedekken? Dat is salie, je weet wel, dat kruid.

Pinterest / AVE Styles