Dit zijn de eisen van Cher tijdens haar wereldtournee

Dit zijn de eisen van Cher tijdens haar wereldtournee

Misschien wel het meest opvallende is dat ze een aparte ruimte heeft voor haar pruiken en outfits. En daar blijft het niet bij, zo zegt een bron die dicht bij Cher staat in de Britse tabbloids.

Chocoladefontein

"Wat Cher wil, dat krijgt ze", zo klinkt het. "De zalen en cateraars zijn gevraagd om chocoladefonteinen met witte en melkchocolade, een slushmachine, hopen suikervrije Red Bull en blikjes Coca-Cola te voorzien.”

Daarnaast blijkt ze ook een dure smaak te hebben. "Cher heeft ook gevraagd om flessen gekoelde champagne van het merk Moet & Chandon, verschillende chocoladerepen en - heel specifiek - Walkers Thai ‘sweet chilli' chips. En ze bestelde fruitschalen en water, dat precies 23,5 graden Celsius moet zijn.” Daarbij moet wel aangetekend worden dat alle drankjes en het voedsel ook voor haar team is.

Airconditioning

Een andere opmerkelijke eis is dat de airconditiong in de zaal uitmoet. „Airconditioning kan nogal zwaar zijn voor haar stem, dus Cher wil dat die tot een minimum beperkt wordt. Verder wil ze dat de backstageruimte vooral kalmerend is voor ze op het podium kruipt. Ze moet zich echt kunnen concentreren.”