Dit zijn de drie raarste seksspeeltjes ooit

Dit zijn de drie raarste seksspeeltjes ooit

Silk'n tightra

Als je ouder wordt, gaat alles wat hangen. En dan hebben we het niet alleen over je wangen en je borsten. Ook daarbeneden kan het bij vrouwen wat slapper worden volgens deze fabrikant. Ouder worden, brute seks en het krijgen van kinderen, zouden zorgen dat je vagina minder strak wordt. De kans op vaginale droogheid, irritaties en urineverlies neemt hierdoor behoorlijk toe. Tijd om daar wat aan te doen, zo vindt Silk'n.

 

 

De Silk'n Tightra lijkt op een grote vibrator, maar is dat niet. Te lezen op crowdfundingsplatform Indiegogo: “Hij geeft bipolaire radiofrequente energie vrij aan de binnenste vaginale wanden.” Deze 'vaginale verjongingstechniek voor thuisgebruik' zou er alleszins in no time voor zorgen dat je edele delen er weer helemaal afgetraind en jong uitzien. Uitproberen op eigen risico...

Tenuto

De makers van Cresendo hebben een soort van vibrator voor mannen bedacht. Het lijkt op een soort van vibrerende strap-on, maar dan met uitsparingen om je eigen penis in te doen. Hij is met een app te bedienen, zodat je partner je ultiem kan martelen met allerlei trilstandjes. Handig: de Tenuto is van siliconen gemaakt, zodat hij tegen een goede poetsbeurt kan.

Rijst bij jou nu de vraag: “Kan ik hem ook om doen en vervolgens seks hebben met mijn vriendin?” Het antwoord kon ik helaas niet vinden op hun site. Theoretisch gezien lijkt het ons een pijnlijk zaakje…

International Rockin' Chair

Get ready for the ride of your life! Dit is de International Rockin' Chair aka het vibrerende zitje, speciaal voor luie vrouwen die liever blijven zitten. Het bijbehorende YouTube-filmpje plaatsen we liever niet in dit artikel, omdat het nogal expliciet is. Maar feel free to explore!