Dit zijn de beste pastagerechten op TikTok

Pasta is bij velen niet meer weg te denken uit het wekelijkse menu. Het gerecht is niet alleen makkelijk te bereiden, er bestaan ook nog eens eindeloos veel variaties. Op TikTok delen mensen hun beste pastacreaties met de rest van de wereld.
door
martine.hollenberg
Leestijd 1 min.

Fetapasta

De pasta die de afgelopen tijd viraal ging was toch wel de fetapasta. Volgens het supereenvoudige recept doe je eigenlijk gewoon wat feta, pasta, wat kruiden en cherrytomaatjes in de oven. Dit simpele gerecht schijnt ook nog eens heel lekker te smaken.

Boursinpasta

Geen fan van feta? Gebruikt dan hetzelfde recept als hierboven, maar vervang de feta voor een andere kaas, zoals Boursin. Je kan overigens elke lekkere kaas kiezen en misschien gaat jouw unieke kaaspasta straks wel viraal op TikTok.

Pikante wodkapasta

Dit pastarecept werd bekend door Gigi Hadid. Het model postte namelijk op haar Instagramstory hoe ze deze bijzondere pastavariatie had gemaakt. Sindsdien is het een favoriet bij veel pastalovers over de hele wereld.

Chique garnalenpasta

Deze variatie is misschien niet zo makkelijk te bereiden als de fetapasta, maar is zeker het uitproberen waard. Hij wordt daarnaast op een bijzondere manier geserveerd, namelijk in een broodje. Het is perfecte pasta om voor te schotelen als je gasten krijgt.