Dit zijn de 10 singles die meedoen aan 'Love Island'

Dit zijn de 10 singles die meedoen aan 'Love Island'

De deelnemers van ‘Love Island' zijn eindelijk bekend. De tien Vlaamse en Nederlandse vrijgezellen trekken vanaf 27 mei, onder het goedkeurende oog van presentator Viktor Verhulst, naar een luxueuze villa op Gran Canaria.

Daar hopen ze hun gouden match te vinden. Lukt dat, dan maken ze kans om het sterkste koppel van het eiland te worden. Leuk detail: de kijker bepaalt mee welk koppel blijft of vertrekt. Sensatie gegarandeerd!

De vijf single vrouwen:

Lire aussi

ALEKSANDRA (24, Sint-Niklaas)

Aleksandra is momenteel 2 jaar single. Naar eigen zeggen is ze zwaar op zoek naar de liefde, ook al weet ze dat zoeken naar de liefde eigenlijk fout is. Hij moet wel met haar moeder overweg kunnen, want zij is bijzonder belangrijk voor deze 24-jarige schone met Pools-Italiaanse roots. Ze flirt graag in de nabijheid van mannen en kan goed smooth talken. Aleksandra is een fysiek persoon en pakt al snel eens iemand vast zonder dat dat meer betekent. Verder wil ze graag een grote man, maar eindigt ze altijd met een kleine. Haar droomman moet werken zodat ze samen een mooi inkomen hebben en een toekomst kunnen opbouwen. Ze hoopt op 'Love Island' eindelijk die grote man met een leuke job tegen te komen.

 

Lire aussi

CHEY (24-NL)

Professioneel model Chey reist voor haar werk de hele wereld rond, maar als vrijgezel is ze toch wel ongelukkig. Haar liefdesleven? Dat omschrijft ze zelf als "zielig en alleen". Qua mannen zegt de 24-jarige Chey over zichzelf dat ze echt heel kieskeurig is en daar wil ze van afstappen. Ze heeft natuurlijk wel zo haar voorkeuren: hij moet sportief zijn, maar té opgepompt, daar houdt ze niet van. Het zou ook fijn zijn als hij van appen en facetimen houdt, want Chey is door haar werk niet vaak thuis op de zetel te vinden. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos voor deze natural beauty. Hopelijk brengt 'Love Island' de ideale man voor Chey.

 

Lire aussi

KAAT (25, Antwerpen)

De 25-jarige studente communicatie Kaat draagt het hart op de tong. Kaat is het 'hard-to-get' -type. Mannen moeten haar versieren en niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar hierin wat kan temperen. Kaat ziet 'Love Island' als een kans die met een reden op haar pad is terechtgekomen. Veel eisen heeft ze niet. Behalve dan dat een man humor moet hebben en hij moet ook echt wel een goeie babbel hebben, anders raakt Kaat snel verveeld. Ze is helemaal klaar voor 'Love Island' en de liefde!

 

Lire aussi

LOTTE  (22-NL)

Deze 22-jarige voormalige proftennisster is naarstig op zoek naar de ware. Door haar topsportbestaan heeft ze domweg geen tijd gehad om een leuke man aan de haak te slaan. Ze zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach, maar ze mogen vooral niet arrogant en egocentrisch zijn. Lotte noemt zichzelf een grote flirt en kan niet wachten om dit in te zetten op 'Love Island'. Kom maar op met die mannen! Voor haar mag 'Love Island' best een love game zijn, maar dan wel eentje met winst.

 

Lire aussi

SEBASTIANA (23, Aartselaar)

Deze 23-jarige is - naar eigen zeggen - een extreme betweter die altijd gelijk heeft, ook als dat niet zo is. Ze is klaar met de bad boys waar ze tot nu toe altijd op viel. Hij moet wel macho zijn maar absoluut geen jaknikker, want ze wil wel dat een man haar op haar plaats kan zetten. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft. Ze hoopt dan ook op 'Love Island' eindelijk de ware tegen te komen.

 

De vijf single mannen:

Lire aussi

JARNE (24, Sint-Truiden)

De 24 jarige appverkoper Jarne is blij als de wekker 's ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Jarne profiteert van het leven. Hij is uiteraard op zoek naar de liefde en date graag. Het is de eerste zomer dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol, zelfzeker en intelligent is. Ze moet iets te vertellen hebben. Ze moet niet per se gestudeerd hebben, maar wel verstandig zijn. Jarne kan 'sorry' zeggen, maar dat doet hij niet zo graag.

 

Lire aussi

MARTIN (22-NL)

De 22-jarige Martin is professioneel bokser en model. Martin heeft één grote droom: wereldkampioen boksen worden. Hoezeer hij zijn tegenstanders in de ring ook verrot slaat, kan niets of niemand hem boos maken. Ondanks dat hij genoeg aandacht krijgt van vrouwen, is Martin nog steeds single en naar eigen zeggen komt dat omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Op 'Love Island' hoopt Martin de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Veel eisen heeft hij niet, maar een strak gebit en volle lippen kan hij erg waarderen.

 

Lire aussi

MATTHY (26, Oisterwijk - NL)

Met zijn 1 meter 92 is de 26-jarige Matthy, die ook wel bekend staat als DJ Jematthy, misschien een grote jongen, maar hij heeft ook een gevoelige kant. Al uit hij die niet graag. Matthy is nu ruim een half jaar vrijgezel en dat is volgens hem genieten voor gevorderden geweest. Hij is daar nu wel klaar mee en kan niet wachten op de ware liefde. Op 'Love Island' hoopt hij op een sportieve vrouw met een grote mond. Ze moet wel openstaan voor het dorpsleven, want Matthy is niet van plan om zijn woonplaats Oisterwijk te verlaten. Eén voordeel: een huis heeft hij al, dus ze kan meteen bij hem intrekken.

 

Lire aussi

NOAH (22-NL)

De 22-jarige single en vlotte babbelaar Noah windt met zijn smalltalk de vrouwen om zijn vinger. Noah wil graag de man zijn in een relatie, maar hij heeft ook een vrouwelijke kant. Zo vindt hij het niet erg om uren te kletsen met een rood wijntje erbij. Op 'Love Island' hoopt Noah de liefde van zijn leven tegen te komen, en behalve dat ze van rode wijn moet houden, zoekt hij een vrouw met het liefst een warm gezicht en een zandloperfiguur. Noah staat te trappelen om op 'Love Island' zijn babbelskills in de strijd te gooien.

 

Lire aussi

STENN (19, Antwerpen)

De 19-jarige Stenn is nu ongeveer een jaar single. Zijn langste relatie duurde een jaar. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf eigenlijk later met een blonde vrouw met blauwe ogen, vermits hij wil dat zijn kinderen op hem lijken. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hij en mag tattoos hebben. Hij houdt niet van neplippen en een grote kont. Hopelijk heeft 'Love Island' het perfecte totaalpakket voor Stenn in de aanbieding. Stenn doet graag moeite voor een meisje, want als dat gemakkelijk gaat en hij heeft haar al de eerste nacht in zijn bed, dan denkt hij toch achteraf: "Nee, dit is het niet".