Dit zegt de manier waarop jij je pizza eet over jou

Dit zegt de manier waarop jij je pizza eet over jou

Eerst de korst, dan de rest

Jij bent duidelijk een buitenbeentje die zich niets aantrekt van wat anderen van je denken. In groep ben jij altijd diegene die eruit springt. Je doet moeite om je doelen te bereiken en bewaart het beste graag als laatste.

Gevouwen

Eigenlijk had je even goed een calzone kunnen nemen. Maar je bent efficiënt en verliest liever geen tijd. Je weet hoe je de dingen moet aanpakken om het beste resultaat te bekomen en handelt snel. Tijd verliezen? Nee bedankt, je besteedt je waardevolle vrije tijd liever aan iets anders.

Met vork en mes

Jij houdt er niet van om je handen vuil te maken. De stomme klusjes oplossen laat je liever aan iemand anders over. Ondertussen zal jij de dingen wel in goede banen leiden en mensen aansturen. De kleine details zijn niet zo belangrijk, je houdt liever het hoofddoel voor ogen. Een geboren leider eigenlijk.

Toppings eerst

Prioriteiten stellen is je grootste kwaliteit. Je weet hoe je de dingen wil aanpakken en laat je niet afleiden. Anderen leggen zich neer bij de dingen zoals ze zijn, maar jij bent niet bang om af te wijken en actie te ondernemen. Zolang dat maar betekent dat de dingen erop vooruitgaan.

Gewoontjes

Eet jij je pizza op de 'normale' manier? Dan ben je eerder klassiek van instelling en houd je er niet van om al te hard op te vallen. Als er iets aan je routine verandert, kan dat je wereld danig in de war brengen. De dingen zijn goed zoals ze zijn, dus daar moet niks aan veranderen.