Dit worden de vreemdste esthetische trends in 2019

Dit worden de vreemdste esthetische trends in 2019

Wie denkt dat de hype van de plastische ingrepen voorbij is, heeft het mis. Ook in 2019 zullen bizarre esthetische trends weer 'hot' zijn. Wij zetten alvast enkele van de vreemdste  op een rijtje.

Ultrasone neuscorrectie

"Tijdens een gewone neuscorrectie wordt veel geveild en gesleuteld aan het bot", zegt professor Sforza van MyAesthetics, een kliniek voor esthetische chirurgie. "Dit zorgt ervoor dat de neus heel erg beschadigd raakt." Een nieuw soort neuscorrectie, waarbij ultrasone energie wordt gebruikt, zal dit probleem oplossen. De ingreep tast je neus amper aan, waardoor die veel sneller geneest. Je hoeft geen weken meer rond te lopen met een gekneusd gezicht, want in minder dan twee weken ben je weer de oude. Maar dan mét een nieuwe neus!

De lip-lift

Dikke lippen zijn helemaal in. En dat zal ook in 2019 niet veranderen. Maar in plaats van 'lipfillers', waarbij een vulling in je lippen gespoten wordt, zou in het nieuwe jaar de lip-lift aan populariteit winnen. "Deze prodecure is permanent en wordt uitgevoerd in minder dan een uur", vertelt de professor. "Je lip wordt volledig opgetrokken, wat voor een natuurlijk en vol effect zorgt." Wij vinden vooral het woordje 'permanent' opvallend. 'Lipfillers' vervagen namelijk, waardoor je lippen na een tijdje niet meer dik zijn. Dat is bij deze lip-lift niet het geval. Spijt van je beslissing? Helaas.

Hybride borstvergroting

De herstelling na een borstvergroting duurt lang en is zeer pijnlijk. Daar zou de hybride borstvergroting een antwoord op bieden. Deze ingreep gebruikt je eigen vet om je borsten te hervormen. Zo zien ze er veel natuurlijker uit dan wanneer er met zware implantaten gewerkt wordt. Bovendien zou je binnen de week al hersteld zijn van de operatie. Even snel binnenspringen voor een 'boob-job'? Bizar.