Dit wist werkelijk niemand over de Instagram van Jennifer Aniston

Door eindelijk een eigen Instagramaccount aan te maken, heeft de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston een wereldrecord gevestigd. Maar wat niemand wist, is dat Aniston al sinds jaar en dag op Instagram zat.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De wereld zat duidelijk te wachten op het moment waarop Jennifer Aniston zou bezwijken voor Instagram. Woensdag maakte ze eindelijk een eigen profiel aan, en binnen de 24 uur sprokkelde ze maar liefst 8,6 miljoen volgers bij elkaar. Een wereldrecord waar zelfs prins Harry en Meghan Markle niet aan konden tippen. Logisch dan ook dat ze daarmee het Guinness Book of Records haalde. Op het moment van schrijven zit ze aan 11,8 miljoen volgers.

Fake account

Maar eigenlijk zat Aniston al jaren op Instagram. De 50-jarige ‘Friends'-actrice legde in de talkshow van Jimmy Kimmel uit dat ze een fake account had waarmee ze de kneepjes van het vak leerde. “Het was een stalkeraccount. Op die manier kon ik me voorbereiden op het moment wanneer ik écht zou toetreden tot Instagram”, vertelde ze.

Weigerachtig

Hoewel ze jarenlang weigerde om een account aan te maken, deed ze het nu dan toch. “Ik stond enorm weigerachtig tegenover Instagram. Maar waar je je tegen verzet, blijf je aantrekken in je leven, dus ik ging ervoor”, klonk het.