Dit waterspeelgoed moet je hebben

Dit waterspeelgoed moet je hebben

Of je op vakantie gaat of deze zomer thuis blijft, met dit waterspeelgoed vermaken je kinderen zich opperbest. Wedden dat ze niet bij het zwembad weg te krijgen zijn?

Het opblaasbaar bad in de tuin krijgt een extra dimensie maar ook het zwembad op de camping is ineens een hit met deze super leuke wateritems. Tover jij een van deze dingen deze zomer uit je reistas dan ben je direct de held van de dag.

De opblaasbare zwemband

Deze mag echt nooit ontbreken. De opblaasbare zwemband is er in groot en klein en voor groot en klein. Voor je kleintjes tussen de 3 t/m 6 jaar fijn om in te drijven. Maar ook voor jou is een zwembad heerlijk om op te zitten en te dobberen

De meeneem strandbal

Nog een leuke opblaasvariant is de opblaasbare strandbal. Met een doorsnede van 30 cm (of soms nog groter) zijn ze (opgevouwen) toch makkelijk mee te nemen en altijd een hit. Tijdloos en voor alle leeftijden. Ook leuk om als cadeautje in de schooltas van je kind te stoppen als ze op kamp gaan of voor tijdens de overblijf. Vraag wel eerst even na of de leiding het kan waarderen.

Handen omhoog of…

Kleine waterpistooltjes kun je makkelijk als verrassing meenemen, zelfs in een van je gewone dames tassen. Kies wel verschillende kleuren zodat er onderling geen ruzie kan ontstaan. En zorg voor een veilig beschut plekje voor je zelf.

Een echte ridder

De pool noodle is helemaal ingeburgerd maar nog altijd hot. Fijn voor kinderen die nog aan het leren zwemmen zijn maar ook daarna nog super om lekker mee te drijven. Een andere optie is paardje spelen met of een zwaard gevecht mee te starten in het zwembad. Zo is je kleintje ineens een echte (zee)ridder. En jij? Jij gebruikt het voor je fitness oefeningen in het water.

Onderwaterringen of duikgrepen

Nog zo'n hit waarmee je makkelijk scoort zijn de duikringen. De ringen gooi je in het water waarna ze naar de bodem zinken. Om de beurt duiken of allemaal in een keer? Ook leuk om wedstrijdjes mee te doen. Een ander leuk onderwateritem zijn de duikgrepen. Leuke voor je kind om het onderwaterzwemmen te ontdekken. De handgrepen zuigen zich met zuignappen aan de bodem vast. Grappig om zo over de bodem te ‘zwemmen'. Zo kan je je kind deze zomer wel heel makkelijk voor het diploma te laten oefenen.

Een heus onderwaterparcours of schatduiken

Nog een stapje verder? Dan kun je met bogen een heel parcours uitzetten. Wie kan het verste onderwater zwemmen of wie is het snelste. Hoe het werkt? Je gooit ze in het zwembad en dan zinken ze van zelf naar de bodem. Ook leuk zijn opduikbare diertjes die verborgen zitten in een stoere schatkist. Je kan ze ook combineren met het onderwaterparcours.

Snorkelen

Oefenen in het zwembad en voor het eggie in de zee. Met een snorkelset ontdek je ook in een klein laagje water de leukste dingen. Blijven kijken en toch ademhalen. Het is misschien wat oefenen maar je kind vindt het vast en zeker stoer. Een nieuwe manier van snorkelen is het snorkelmasker. Dit masker bedekt het volledige gezicht en geeft een panoramisch zicht onder water. Vooral superhandig als je aan de oppervlakte van het water wilt snorkelen

 Flipper

Bij zon, zee, strand en heerlijk zwemmen horen natuurlijk ook zwemflippers. Hiermee ga je als een dolfijn door het water. En voor jou… met flippers train je benen op een leuke manier.