Dit is wat hotelschoonmakers uitvoeren in de kamer van een klant

Dit is wat hotelschoonmakers uitvoeren in de kamer van een klant

We geloven allemaal graag dat als we ver van huis zijn en in een hotel verblijven dat onze bagage en persoonlijke bezittingen veilig zijn in onze hotelkamer, ook wanneer de schoonmaakploeg de kamer betreedt.

Er is echter een nieuwe video die deze theorie getest heeft door een geheime camera in de hotelkamer te plaatsen om te zien wat er werkelijk gebeurt wanneer schoonmakers het bed opmaken.

De video werd gemaakt in een niet nader genoemd Amerikaans hotel en toont de nieuwsgierigheid van de schoonmaakster als ze de bezittingen van de klant onderzoekt.

We moeten wel vermelden dat, hoewel het niet netjes is om iemands persoonlijke bezittingen zo te onderzoeken, er geen bewijs van diefstal of beschadiging werd genoteerd. Sommige YouTube-gebruikers reageerden afkeurend om het gedrag van de vrouw, maar een iemand wees op een nog veel groter probleem: "Ze maakt het toilet schoon en toen raakte ze jouw kussens en lakens aan met de handschoenen. Dat vind ik storender dan dat ze naar jouw laptop keek."