Dit is wat er gebeurt als een koppel het seksleven op een grafiek bijhoudt

Dit is wat er gebeurt als een koppel het seksleven op een grafiek bijhoudt

Het seksleven van Trimmedbush, een gebruiker van de website reddit.com, zat een beetje in een dal. Hij kent zijn partner bijna tien jaar en is al enkele jaren getrouwd. Hij had zijn lichaam fysiek terug op punt gekregen maar daardoor was zijn libido veel groter geworden dan dat van zijn vriendin. Om een gezonde kijk op zijn seksleven te krijgen, besloot hij om zijn hele seksleven bij te houden in spreadsheets.

Zo hield hij bij hoe vaak ze seks hadden, hoe vaak hij zelf alleen aan de slag ging, of hij daarbij porno gebruikte, de regels van zijn vriendin, het aantal orgasmes, wie de seks initieerde en ga zo maar door.

Uiteindelijk hadden hij en zijn vrouw 108 vrijpartijen met 201 orgasmes (109 voor hem en 92 voor haar). Niet slecht, zeker als je weet dat koppels die minstens één keer per week vrijen gelukkiger zijn.

Hij vond ook enkele toevallige feitjes. Zo lukte het hem altijd om met zijn vrouw te vrijen op de zestiende dag van de maand. Dat is ongeveer twee weken voor haar maandstonden. Hij ontdekte ook dat hoe minder hij masturbeerde, hoe meer seks hij had met zijn vrouw.

Aan het einde van zijn 'onderzoek' was het koppel veel gelukkiger met hun seksleven. Hij was positief verrast toen hij zag dat ze toch regelmatig seks hadden en hij vond het net zoals zijn partner prettig om alles bij te houden wat voor een boost zorgde in hun relatie. Het kan dus duidelijk geen kwaad om je seksleven bij te houden in spreadsheets.