Dit voormalig VTM-boegbeeld is binnenkort in 'Thuis' te zien

Dit voormalig VTM-boegbeeld is binnenkort in 'Thuis' te zien

 

"Ik heb een interessante gastrol in 'Thuis' te pakken", laat de 46-jarige actrice uit 'Aspe' en 'Wittekerke' weten aan weekblad Dag Allemaal.

Nochtans noemde ze tv anderhalf jaar geleden nog "een afgesloten hoofdstuk". "Ik klamp me er niet krampachtig aan vast en hou me met andere zaken bezig", zei Francesca toen. Met ‘andere zaken' bedoelde ze onder andere acteren in het theater. Zo ging recent ‘Assisen II - De Gifmoord' in première. Nu lijkt ze alsnog een nieuwe hoofdstuk te breien aan haar tv-carrière. En daar is ze dan toch blij mee.

Rol van Leah thys

"Vooral het feit dat ik naast Leah Thys, die Marianne speelt, op de set kan staan, is iets om naar uit te kijken. Zo is voor mij de cirkel rond, want Leah heeft mij destijds enorm geholpen bij mijn auditie aan de Mountview Theatre School in Londen", klinkt het bij Vanthielen.

De makers van 'Thuis' kijken alvast uit naar de komst van het voormalige VTM-boegbeeld. "We zijn blij om Francesca te verwelkomen", zegt producer Hans Roggen. "Haar personage zal wel pas tegen het einde van dit seizoen te zien zijn."