Dit vinden vrouwen en mannen het minst leuk aan seks

Dit vinden vrouwen en mannen het minst leuk aan seks

Seks is een van meest intense en leukste dingen die je met iemand anders kan doen. Maar niet alles aan het gerampetamp is rozegeur en maneschijn. Met iemand vrijen heeft ook een aantal aspecten die je minder graag hebt. Om te weten wat het ons in bed het meest ergert, bevroeg de seksspeeltjesproducent Lovehoney 3.000 Amerikaanse volwassenen. Daaruit blijkt dat vrouwen het meest afknappen op zich onzeker voelen tussen de lakens en dat mannen het haten als een stoeipartij snel afgelopen is.

Het moet lang genoeg duren

Drie op de tien vrouwen gaven aan dat de onzekerheid hen het meest irriteert. Daarna kwam een te korte horizontale salsa met 29%, gevolgd door geen orgasme krijgen (28%), onderbrekingen (27%) en niet genoeg voorspel (24%).

Bij mannen was de keuze voor seks die te snel gedaan is duidelijk, meldt het magazine Health. Zo'n 34% van de bevraagden duidde dat aan als hun grootste ergernis. Op de tweede plaats stond hun partner geen orgasme bezorgen met 30%, onderbrekingen (28%), zelf geen orgasme bereiken (21%) en een seksueel overdraagbare aandoening opdoen. Opvallend is dat mannen en vrouwen niet hetzelfde aspect het meest haten, maar dat ze voor de rest wel grotendeels dezelfde zaken als onaangenaam ervaren.