Dit sociale netwerk kan je enkel gebruiken als je iets drinkt

Dit sociale netwerk kan je enkel gebruiken als je iets drinkt

Kyle Addison en Avery Platz zijn twee Amerikanen uit New York die de gewone sociale media beu zijn. Je moeder, je baas en zelfs je grootmoeder zitten nu op Facebook en al wat je er op ziet zijn foto's van mensen die zich perfect voordoen. Daarom maakten Addison en Platz een applicatie waarop je echt jezelf kan zijn.

Livr is het resultaat van hun brainstormsessies. Het is een applicatie waarvoor je een blaastester moet inpluggen in je smartphone. Met die blaastester toon je aan de app dat er alcohol in je systeem zit en pas dan kan je het sociale netwerk gebruiken.

Livr heeft een aantal functies voor dronken mensen. Je kan waarheid, durven of doen spelen met input van de andere gebruikers. Als je daar klaar mee bent, kan je iemand 'dronken bellen'. Je belt dan een willekeurige gebruiker op van de applicatie voor een ongetwijfeld boeiend gesprek.

Als je het te bont hebt gemaakt dan is er nog altijd de black-out functie. Daarmee verwijder je al je activiteit van Livr en je identiteit op sociale netwerken is dan weer volmaakt.

http://vimeo.com/88209254