Dit onthult je gezicht over je karakter

Dit onthult je gezicht over je karakter

Rechthoekig gezicht

Mensen die zowel een vierkant voorhoofd als kin hebben, zijn in de ban van logica. Het zijn dan ook goede denkers, maar de keerzijde is dat ze vaak té veel nadenken. Al dat gepieker is voor niets goed, zeker als ze hun gevoelens opkroppen. Om die innerlijke spanning toch kwijt te raken, trekken ze regelmatig de sportschoenen aan.

Rond gezicht

Mensen met een rond gezicht kan je herkennen aan de brede haarlijn en de ronde vorm onder de kaaklijn. Deze types laten zich graag omringen door mensen, zijn vrijgevig, immer en altijd de vriendelijkheid zelve en gaan door het vuur voor vrienden. Het nadeel is dat ze zichzelf vaak op de tweede, derde of pas vierde plaats zetten. Daarom trekken mensen met een rond gezicht vaak narcisten aan, een patroon dat ze alleen kunnen doorbreken door zichzelf als prioriteit te stellen.

Diamantvormig gezicht

Deze vorm wordt gekenmerkt door brede kaken en een puntig voorhoofd en kin. Dit staat voor iemand die graag de touwtjes in handen heeft. Deze perfectionisten hebben oog voor detail, waardoor ze goed zijn in hun werk en kwaliteit afleveren. Daarnaast zijn ze een kei in communiceren en hebben ze steeds een ad rem antwoord klaar. Enkel en alleen als je hen misdoet, hebben ze een tong zo scherp als een scheermes.

Ovaal gezicht

Mensen met een langwerpig gezicht weten steevast de juiste dingen te zeggen. Hierdoor geven ze een heel warme in hartelijke indruk, maar af en toe zijn ze soms te gefocust op het juiste willen zeggen dat ze gemaakt overkomen.

Vierkant gezicht

Zie je iemand met een brede haar- en kaaklijn? Dan kan je er op van aan dat die persoon een groot uithoudingsvermogen heeft. Ze staan dan ook te trappelen om om de haverklap een nieuw, groot project onder handen te nemen.

Hartvormig gezicht

Hartvormige gezichten hebben een breder voorhoofd en een smallere kin dan de meeste mensen. Ze hebben vaak een enorme innerlijke kracht, maar door hun sterke wil kunnen ze ook koppig uit de hoek komen. Bovendien hebben ze net zo veel energie als een duracell konijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat eens ze een doel voor ogen hebben, over je heen kunnen walsen om hun doel te bereiken. Doorgaans zijn mensen met een hartvormig gezicht ook creatief.

Peervormig gezicht

Net als mensen met een diamantvormig gezicht, hebben mensen met een peervormig gezicht graag de controle in eigen handen. Hoe smaller het voorhoofd is, hoe meer controle ze willen. Dat is helemaal niet erg: doordat ze zo gedreven zijn, zjin ze vaak ook heel succesvol.

Foto's Cosmopolitan.nl