Dit jaar zitten de MiniDrones van Parrot in de zak van Sinterklaas

Dit jaar zitten de MiniDrones van Parrot in de zak van Sinterklaas

Zes december komt steeds dichterbij en het is nooit gemakkelijk om te kiezen tussen het vele speelgoed en spelletjes die de goedheilige man met zich meebrengt. Waarom kies je niet voor iets dat plezier brengt voor groot en klein, zoals de MiniDrones van Parrot? De Jumping Sumo en Rolling Spider zijn technologische hoogstandjes en uitstekend speelgoed voor heel het gezin. Ontdek hieronder deze twee fantastische robotjes.

De Parrot Rolling Spider: een toegankelijke drone voor iedereen

Klein van gestalte, maar groot qua mogelijkheden. Met zijn vier propellers en kleine geïntegreerde camera is de Rolling Spider klaar voor het avontuur in de lucht en verkent hij elke hoek van je huis of van de tuin. Eenmaal de bluetoothverbinding met jouw smartphone of tablet gemaakt is, kan je de drone bedienen dankzij de gratis app FreeFlight 3. En je moet geen ervaren piloot zijn om je te amuseren met de Rolling Spider. Een enkele druk op een knop volstaat om op te stijgen of te landen. Bovendien zijn er verschillende acrobatische kunstjes voorgeprogrammeerd, die ook uit te voeren zijn met een simpele druk op een knopje in de applicatie.

Met de Parrot Rolling Spider is vliegplezier met een beschikbaar voor iedereen. De Rolling Spider heeft een adviesprijs van 99 euro en is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen. Een ideaal eindejaarscadeau voor zij die het kleine eren.

https://www.youtube.com/watch?v=v7Q1giJOpxA

Parrot Jumping Sumo: een verrassende stuntrobot

Een beetje groter en minstens even spectaculair is de Jumping Sumo waarin een aantal geavanceerde technologieën verwerkt zitten. Met zijn twee grote wielen voelt hij zich op zijn gemak op de grond, waar hij snelheden tot zeven kilometer per uur kan behalen. Maar dat is niet alles! De specialiteit van de Jumping Sumo is spectaculaire sprongen maken. Hij schiet zichzelf in de lucht en kan hoogtes tot tachtig centimeter met gemak bereiken. En maak je geen zorgen, hij maakt keer op keer de perfecte landing.

Zijn geïntegreerde camera stuurt live beelden naar jouw smartphone of tablet. Zo kan je de Rolling Sumo doorheen je hele huis laten rijden zonder dat je zelf uit de zetel moet komen. Je bent er ook mee in staat om originele foto's of video's te maken, vanop de begane grond of tijdens een sprong. Daarnaast is de Rolling Sumo uitgerust met een luidspreker, waarmee hij zijn gemoedstoestand duidelijk kan maken aan iedereen die hij tegenkomt. Wie in zijn ogen kijkt kan bovendien afleiden wat de status is van de Rolling Sumo.

De Rolling Sumo heeft een adviesprijs van 159 euro en is beschikbaar in drie kleuren. Met de bijgeleverde stickers kan je je drone nog verder personaliseren zodat de jouwe een uniek exemplaar wordt. Met zijn futuristische looks en zijn geavanceerde technologie die knotsgekke fratsen toelaat, is de Jumping Sumo sowieso de ster met Sinterklaas of Kerstmis.

https://www.youtube.com/watch?v=-_8MtJ6WujI