Dit herken je vast als single dertiger

Dit herken je vast als single dertiger

Op feestjes hangt iedereen aan jouw lippen

Omdat je single bent, heb je nog dates met verschillende mensen. En die spannende verhalen zijn eens zo interessant voor iedereen die al jaren op dezelfde partner kijkt. Hoe liep die date met die sensuele astronaut nu weer af ?

Iemand 'gewoon' tegenkomen zit er niet meer in volgens jou

Nee, prince charming zal niet opduiken tussen de diepvriezers van de plaatselijke Delhaize. Je zal moeite moeten doen om hem tegen te komen. Daarom schreef je je stiekem in op Tinder en Twoo.

Je hebt meer tijd dan je vrienden

Geen vaste date night, geen twee familiebezoekjes op zondag, ook geen schoonbroer die 27 wordt komende donderdag. Je hebt meer tijd en die kan je ongegeneerd in jezelf investeren. Avondje sauna of een afmattende sessie in de fitness? Het kan allemaal!

Je kiest voor een stabiele relatie

Opeens verkies je niet meer de mannen die drie dagen per week naar concerten gaan en wanneer een man vertelt dat hij al veel heeft kunnen reizen, ben je stiekem blij dat hij gewoon voor de rest van zijn leven bij jou in de zetel kan zitten. Daarom werd het niets met die sensuele astronaut!

Haar op gekke plekken

Je hoeft niet elke dag je benen te waxen en je wenkbrauwen te epileren. Of de lady parts. Of je armhaar. Of dat op je tenen. Alles mag ongestoord groeien. Je vindt het zelfs nog fascinerend.