Dit doe je dus verkeerd op je werk

Dit doe je dus verkeerd op je werk

Dit doe je volgens haar beter niet:

-Kritiek geven op je baas

"Roddelen over je baas of hem wijzen op eventuele fouten is not done.

-Doen alsof je niets meer te leren hebt

"Jezelf boven anderen plaatsen komt vaak als heel arrogant over. Ook al is je baas jonger dan jezelf, er zijn heus wel zaken die je van hem kan leren. "

-Anderen de schuld geven

"Anderen de schuld geven, is nooit een goed idee. Het getuigt van weinig professionalisme."

-Je emoties de vrije loop laten gaan

"Soms wordt het ons allemaal wel eens te veel. Toch is het beter om dat niet aan je collega's te tonen. Als het echt niet meer gaat, ga je beter eens een frisse neus halen. Beginnen huilen of roepen op de werkvloer, geeft een zeer slechte indruk."

-Tegen jezelf zeggen dat je het niet kan

"Jezelf ervan overtuigen dat je iets niet kan, zal er uiteindelijk ook voor zorgen dat het effectief zal mislukken. Je doet het dus beter niet", zegt Harper.

-Zaken uitstellen

"Stel zaken nooit uit. Een ideaal moment voor die vervelende taak , zal er helaas nooit zijn. Raap al je moed bijeen en start je dag met de meest vervelende opdrachten. Op die manier ben je voor de rest van de dag op je gemak."

-Denken dat je geen betere job kan vinden

"Als je niet gelukkig bent op je werk, heeft dat ook vaak een invloed op andere zaken. Het is daarom beter om op zoek te gaan naar iets anders. Je moet vooral geloven in jezelf. Je hebt heus wel de vaardigheden en de ervaring om ergens anders aan de slag te gaan."