Dit is de vriend van Eva Daeleman

Dit is de vriend van Eva Daeleman

De 29-jarige gewezen radiostem is samen met Stijn Heymans, een 30-jarige freelancer. Ze hebben al een relatie sinds 2017 en zijn zielsgelukkig met elkaar, zo valt te lezen op hun blog. “Het wonderlijke pad van het leven bracht ons bij elkaar. Tweemaal enthousiast, reislustig, nieuwsgierig, bewust, levensgenieten, waterrat, veganist, lovers of life en van elkaar”.

Op zoek naar rust

De twee ruilden eind 2018 hun huis in Mechelen in voor het rustigere Oostende. “In september 2018 beslisten we dat het leven meer is dan werken, hypotheek afbetalen, weekend vieren, rekeningen betalen en naar de supermarkt over en weer gaan. We besloten beiden ons huis in Mechelen te verkopen en verhuizen naar zee. Daar waar het ritme lager ligt, het accent vettiger is en het elke dag vakantie kan zijn”, klinkt het op elkedagvakantie.be.

De schrijfster en zelfverklaarde hippie heeft die zoektocht naar rust bewust in haar leven gebracht nadat ze enkele jaren geleden worstelde met een burn-out en depressie. Binnenkort lanceren de twee een nieuw project: ze openen een Coachinghuis in Oostende.

https://www.instagram.com/p/BoWzOo4FpqM/