Dit is de nieuwe vriendin van Johnny Depp

Dit is de nieuwe vriendin van Johnny Depp

Johnny Depp leerde Polina Glen een tijdje geleden kennen op een feestje in Los Angeles. De 55-jarige ‘Pirates of the Caribbean'-acteur zou zich toen spontaan aan haar hebben voorgesteld. De 27-jarige danseres en choreografe wist op dat moment naar eigen zeggen niet wie hij was.

Intussen zouden de twee al een half jaar samenwonen en werden ze al meermaals gespot in onder meer Moskou en Belgrado. Glen heeft aangegeven dat ze plannen om te trouwen, en dat Depp haar ouders wil ontmoeten in Rusland.

In de clinch met ex-vrouw

De afgelopen maanden kwam Johnny Depp voornamelijk in de media door zijn excentrieke gedrag. Zijn ex-vrouw Amber Heard, waarmee hij van 2015 tot 2016 getrouwd was, beschuldigde hem van mishandeling. Depp diende daarop een klacht in tegen haar wegens smaad.

Stevig liefdespalmares

Depp heeft een duchtig relatieparcours doorzwommen. Van 1983 tot 1986 was hij getrouwd met grimeuse Lori Ann Allison. Daarna had hij relaties met Winona Ryder en Kate Moss. Van 1998 tot 2012 was hij samen met de Franse zangeres Vanessa Paradis, waarmee hij een dochter en een zoon heeft. In februari 2015 trouwde hij met Amber Heard, maar een jaar later gingen de twee al uit elkaar.

https://www.instagram.com/p/Bwh4sqkAJGn/

https://www.instagram.com/p/BnRrr4bBh4u/

https://www.instagram.com/p/Br9yLvdA3JL/

Johnny Depp's new girlfriend is a Russian go-go dancer https://t.co/gAoiRBHxLF pic.twitter.com/lnEs7W60rw

— kellyman (@kelie003) 25 april 2019