In dit café lijk je in een tekening te wandelen

In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul stad kan je door de deur van een café stappen en je in een strip wagen. Het volledige interieur van Cafe Yeonnam-dong 239-20 lijkt alsof het met de hand getekend is, tot de borden en de tassen toe. Dat levert prachtige foto's op.
door
Xavier
Leestijd 3 min.

Fans van strips en koffie kunnen iets extra aan hun must-seelijst toevoegen als ze in Seoul zijn: Cafe Yeonnam-dong 239-20. De koffiebar is een van de meest opmerkelijke plekken van de hoofdstad van Zuid-Korea. Voor het interieur van de zaak haalden de ontwerpers hun inspiratie bij de populaire Zuid-Koreaanse televisieserie 'W – Two Worlds', waar de personages in een stripwereld terecht komen. En dat is ook exact het gevoel dat je overvalt als je de bar binnenwandelt.

Welkom in 2D-wereld

Cafe Yeonnam-dong 239-20, dat in juli 2017 de deuren opende en genoemd werd naar het adres van het pand, is volledig gehuld in wat lijkt op tekeningen. Daarom krijg je het gevoel dat je in een 2D-wereld rondwandelt. Dat wordt alleen maar versterkt door de stoelen, tafels en al het bestek, die ook een getekende look hebben. Heel apart en perfect voor enkele wondermooie Instagramfoto's.