Dit bedrijf geeft gratis, virtueel en persoonlijk interieuradvies voor je kot

Dit bedrijf geeft gratis, virtueel en persoonlijk interieuradvies voor je kot

Sommige mensen zijn van nature een krak in interieurinrichting. Zij stijlen elke kamer tot in de puntjes af en dat zonder persoonlijkheidscrisis of schreeuwwedstrijd. Helaas is niet iedereen met die gave gezegend. Hulp inschakelen is in dat geval een goed idee, maar in tijden van social distancing en #blijfinuwkot is dat niet vanzelfsprekend. Gelukkig kwam een oude bekende met een oplossing op maat.

Hallo, met Ikea!

Ikea is al jarenlang de beste vriend van menigeen. Je vindt er alles tegen een schappelijke prijs en bovendien kan je in de winkel advies vragen aan een van de talloze medewerkers als je het even niet meer ziet zitten. Een tripje naar de Zweedse meubelgigant zit er nog niet meteen in, maar daar heeft Ikea een goed alternatief voor gevonden. Je kan niet alleen een groot deel van hun aanbod online shoppen, maar ook advies op maat behoort tot de mogelijkheden.

Of je nu je werkplek een opfrisbeurt wil geven of je badkamer in een nieuw jasje wil steken: de medewerkers van Ikea geven je met plezier advies op maat. En dat helemaal gratis én vanop afstand. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dit formulier invullen. Ikea neemt daarna contact met je op om een online afspraak van 30 minuten te maken. Zorg ervoor dat je de afmetingen van de kamer (inclusief deuren, ramen en stopcontacten) bij de hand hebt en laat je inspireren door zijn of haar advies. Overleg samen wat wel en niet kan, de medewerker beantwoordt met plezier al je vragen. Na je afspraak heb je zelfs de mogelijkheid om de items die online beschikbaar zijn en die je tijdens het gesprek hebt gekozen, meteen bestellen. Zo kan je binnen de kortste keren je interieur helemaal naar jouw smaak aanpassen!